Η DOMOTEC έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Φιλοσοφία της είναι ότι αυτοί πρέπει να εξυπηρετούνται με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

 

H DOMOTEC δίνει κύρια βάση στην "μετά έργο" εποχή όπου ο πελάτης θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος και ήσυχος για αρκετά χρόνια και για το λόγο αυτό προτείνουμε και επιλέγουμε μαζί του την βέλτιστη λύση για κάθε περίπτωση.


Φιλοσοφία της DOMOTEC είναι ότι όλες οι εργασίες πρέπει να στηρίζονται
στο τρίπτυχο: Ποιότητα, Ταχύτητα, Αξιοπιστία :

Η Ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες για εμάς δεν είναι μόνο υποχρέωση προς τους πελάτες μας, αλλά γενικότερη στάση της εταιρίας μας. Για εμάς είναι ο τρόπος δουλειάς μας. Στην DOMOTEC είμαστε περήφανοι για την άριστη ποιότητα κατασκευής και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας γι' αυτό όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει με τους μαζί τους σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

 

Η Ταχύτητα είναι το προσόν που κάνει μια εταιρία να ξεχωρίζει χαρακτηριστικά από τον ανταγωνισμό. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορούμε να αποπερατώσουμε ένα έργο που μας ανατίθεται το συντομότερο δυνατό.Στην DOMOTEC είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ταχύτερη αποπεράτωση του έργου χωρίς καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση και η παράδοση του έργου έτοιμου προς λειτουργία και μέσα στον προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

 

Η Αξιοπιστία είναι σημαντικότατο προσόν για μια σύγχρονη επιχείρηση. Η DOMOTEC εγγυάται την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευήν έργο ώστε να επιλέξουμε την καλύτερη, την πιο πρωτότυπη, την πιο λειτουργική και κυρίως την πιο οικονομική λύση, έχοντας ως βάση ότι κανένα έργο δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ίδιο με κάποιο άλλο. Για εμάς είναι υποχρέωση προς τους πελάτες μας να τους παρέχουμε αξιοπιστία στο έργο που μας έχουν αναθέσει και για πολλά χρόνια μετά την αποπεράτωση του, να μην έχουν προβλήματα.